Gå direkt till innehåll
UR vinnare i Årets nyhetsrum

Pressmeddelande -

UR vinnare i Årets nyhetsrum

”Med en nästintill oöverträffad tematik i nyhetsmixen har UR tydligt visat var skåpet ska stå”. Så löd delar av motiveringen när UR igår tog hem utmärkelsen Årets nyhetsrum.

Igår kväll blev det klart att UR var en av vinnarna i tävlingen Årets nyhetsrum, ett pris som delas ut till de företag som bäst lyckats med sin digitala PR under året och på ett nytänkande sätt lyckats nå igenom bruset. UR vann i kategorin Offentlig sektor.

– Underbart! Ett hårt arbete från hela vår pressavdelning med att kombinera trovärdigt innehåll med nytänk har gett utdelning. Att vinna i konkurrens bland hundratals andra företag är ett kvitto på att vi ständigt vässar oss, säger Pernilla Angelin, press- och informationschef på UR.

Motiveringen i sin helhet löd:
“Med en nästintill oöverträffad tematik i nyhetsmixen, en dokumentbank som avhandlar alltifrån verksamhetsberättelse till segregation, en väldokumenterad insikt i hur presskit ska lagas samt maxad användning av sociala medier har UR klart och tydligt visat "var skåpet ska stå".”

Årets nyhetsrum är en årlig tävling som drivs av Mynewsdesk, en plattform för digital PR.

Ämnen

Taggar


OM UR
UR är ett fristående public servicebolag som driver Kunskapskanalen tillsammans med SVT samt sänder i SR:s och SVT:s kanaler. UR:s uppgift är att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser.
www.ur.se

Presskontakt

Karoline Malitzki

Karoline Malitzki

Presskontakt Pressansvarig 08-784 42 72

Inhouse

Presskontakt Stillbilder 08-784 40 00