Gå direkt till innehåll
Susanne Samaras ny webbutvecklingschef på UR

Pressmeddelande -

Susanne Samaras ny webbutvecklingschef på UR

Susanne Samaras blir ny webbutvecklingschef på UR:s Publiceringsavdelning. Den 18 augusti tillträder hon tjänsten och ansvarar då för enheten Webbutveckling där man arbetar med struktur, design och utveckling av UR:s digitala gränssnitt.

– Jag ser verkligen framemot att lära känna mitt team och alla medarbetare på UR och att tillsammans ta fram innovativa digitala gränssnitt för UR:s alla målgrupper, säger Susanne Samaras.

Susanne Samaras kommer närmast från konsultverksamhet. Hon har mångårig ledarerfarenhet och stor erfarenhet av att driva komplexa webbprojekt i olika miljöer.

– Susanne kommer att tillföra ett utifrånperspektiv som jag tror vi kan ha stor nytta av. Dessutom är hon en person med stor integritet och stort mod! Med henne tar vi nu ytterligare ett steg på vår digitala resa och mot förstärkning av vårt digitala erbjudande till användarna, säger Åsa Paborn, publiceringschef på UR.

Ämnen

Kategorier


OM UR
UR är ett fristående public servicebolag som driver Kunskapskanalen tillsammans med SVT samt sänder i SR:s och SVT:s kanaler. UR:s uppgift är att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser.
www.ur.se

Kontakter

Karoline Malitzki

Karoline Malitzki

Presskontakt Pressansvarig 08-784 42 72