Gå direkt till innehåll
Moneybrother är Miffo-tv talkshows nya husartist!

Pressmeddelande -

Moneybrother är Miffo-tv talkshows nya husartist!

I januari är UR:s Miffo-tv talkshow tillbaka, och den nya säsongens husartist är Pengabrorsan Anders Wendin, även känd som Moneybrother. I programmen kommer han att spela flera nya låtar för allra första gången. Säsongen drar igång onsdag den 15 januari kl. 20.00 i SVT2.

 – Miffo-tv är en fantastisk talkshow. Som en bonus synliggör den också människor vars plats i mediebruset vanligtvis är väldigt begränsad. Att få vara med är ett hedersuppdrag, säger Anders Wendin.

Pengabrorsan kommer tolka både Imperiet, Siw Malmkvist och Laleh i programmen, och så blir det premiär för flera av hans egna låtar på svenska.

I dag släpper UR ett smakprov från Miffo-tv på Youtube, med låten Du måste kunna gå nu som Pengabrorsan framför i helhet i säsongens första program.

 

Miffo-tv talkshow är en lyxmysig talkshow med kända gäster. Programledare är Sophia Bergman, Balint Marton och Nancy Delic, kända från Mifforadio. Projektledare och producent för serien är Matz Lundin.

Gäster under hela säsongen:

15/1: Petter och Anja Lundqvist

22/1: Özz Nüjen och Sissela Kyle

29/1: Nour El Refai och Fredde Granberg

5/2: Emma Green Tregaro och Mikael Tornving

12/2: Claes Malmberg och Mona Sahlin

19/2: Krister Henriksson och Annika Lantz

26/2: Lasse Åberg och Denise Rudberg

5/3: Siw Malmqvist och Robin Stjernberg

 

Ämnen


OM UR
UR är ett fristående public servicebolag som driver Kunskapskanalen tillsammans med SVT samt sänder i SR:s och SVT:s kanaler. UR:s uppgift är att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser.
www.ur.se

Presskontakt

Karoline Malitzki

Karoline Malitzki

Presskontakt Pressansvarig 08-784 42 72

Relaterat material