Följ UR - Sveriges Utbildningsradio AB

NPF-podden nominerad till Årets Podd 2018

Pressmeddelande   •   Aug 29, 2018 10:10 CEST

I NPF-podden svarar psykologen Bo Hejlskov Elvén och logopeden Ulrika Aspeflo på frågor och ger handledning om hur vi hjälper barn med särskilda behov. © Foto: Patrik Svedberg/UR

Radioakademin har nominerat UR:s populära NPF-podden till Årets Podd 2018.

- Det är jätteroligt med Radioakademins nominering! Vi får mycket uppskattning ifrån våra lyssnare och vi är inte den största podden i Sverige men antagligen den viktigaste. Jag hoppas detta leder till att ännu fler får ta del av Ulrika Aspeflos och Bo Heijlskov Elvéns kloka råd, säger Lovisa Haag, producent för NPF-podden.

Den 20 september delar Radioakademin ut priset Guldörat till Årets Podd, Årets Nyskapare, Årets Radioupplevelse, Årets Rookie och Årets Programledare, samt Årets Hederspris.

https://urplay.se/serie/198042-npf-podden

https://radioakademin.org/2018/08/nominerade-arets-podd-2018/


Kontakt:

Lovisa Haag, producent för NPF-podden, 070 841 55 96

OM UR

Sveriges Utbildningsradio, UR är ett public servicebolag som ska göra skillnad i människors lärande. UR gör tv- och radioprogram som finns på UR Play, UR Skola och sänds via SVT:s och SR:s kanaler. UR driver också Kunskapskanalen tillsammans med SVT. UR:s uppgift är att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser.